• There are no listings matching your search. Reset Filters
 • Zakelijke dienstverlening

  Wilt u een bedrijf kopen dat opereert binnen de zakelijke dienstverlenende branche? Dan bent u op de juiste pagina beland! Binnen de categorie zakelijke dienstverlening vindt u alle bedrijven die op dit vlak opereren en voor verkoop aangeboden worden. Hoe werkt het? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle bedrijven die op dit moment voor verkoop aangeboden worden. U kunt gemakkelijk de omzet, het aantal personeelsleden en de “corebusiness” zien. Wilt u meer informatie over het bedrijf, dan kunt u op het bedrijf klikken. U komt dan op de advertentie van dit bedrijf waar u een uitgebreide beschrijving, de omzet, de rechtsvorm en cijfers als het aantal FTE, et cetera kunt vinden. Daarnaast kunt u hier ook direct contact opnemen met de verkoper. Op deze manier kunt u op zeer overzichtelijke en veilige manier zoeken naar het bedrijf dat het beste aansluit bij uw portfolio of onderneming.

  Hoe staat de branche ervoor?

  De zakelijke dienstverlenende branche is erg breed en wordt sterk gedreven door de economische conjunctuur. Daarnaast zijn natuurlijk ook het consumentenvertrouwen en de wereldwijde economie zeer belangrijke factoren van het succes van deze organisaties.
  Dankzij de enorme stijging in internationalisering en de massale diversifiëring van bedrijven, is de zakelijke dienstverlening dynamischer dan ooit tevoren. Daarnaast is deze sector de snelst groeiende sector van het land, met een economische bijdrage van 20%!
  Deze branche is natuurlijk enorm breed en bestaat onder andere uit accountants, advocatenkantoren, facilitaire managers en specialistische IT bedrijven. Er is een sterke trend waarin de zakelijke dienstverleners steeds meer uitpakken om het vertrouwen van de klant te waarborgen. Hiervoor worden grote budgetten beschikbaar gesteld door het management. De zakelijke dienstverlening groeit niet alleen in omzet, maar ook in omvang. Er zijn steeds meer nieuwe bedrijven op de markt en daardoor ziet u dat bedrijven zich steeds duidelijker gaan presenteren en aan branding gaan doen. Branding is het verduidelijken van uw bedrijfsimago en huisstijl naar de buitenwereld. De komst van verbeterende Artificial Intelligence en de diverse ondersteunende producten van de IT- industrie, maakt het mogelijk voor de zakelijke dienstverleners om bepaalde poten of afdelingen van het bedrijf efficiënter en goedkoper te laten draaien. Zo kan de omzet verhoogd worden en ook gewerkt worden aan de rendabiliteit en toekomstwaardigheid van de organisatie.

  Waarom het kopen van een bedrijf in deze branche waardevol kan zijn voor uw onderneming of portfolio!

  Bij de aanschaf van een onderneming in de zakelijke dienstverlening spelen heel veel variabelen een rol. Allereerst zijn er ontzettend veel soorten bedrijven met een grote diversiteit aan diensten die allemaal weer andere verdienmodellen nastreven.
  Het is in ieder geval goed om op de hoogte te zijn van de marktontwikkelingen die in de sector van het desbetreffende van toepassing zijn. Denk aan regelgevingen, veranderende wetgeving en de veranderlijkheid van het terrein waarop het bedrijf zich begeeft.
  Er is heel veel potentie in deze sectoren, omdat het aantal bedrijven (en dus potentiële cliënten) enorm blijft stijgen en er op innovatief gebied heel veel te behalen valt. In de zakelijke dienstverlening is vooral de gezondheid van het desbetreffende bedrijf in haar directe markt enorm van belang. Deze sectoren zijn over het algemeen niet zeer veranderlijk.