• There are no listings matching your search. Reset Filters
 • Vastgoed

  Wilt u een bedrijf kopen dat opereert binnen de vastgoedbranche? Dan bent u op de juiste pagina beland! Binnen de categorie vastgoed vindt u alle bedrijven die op dit vlak opereren en voor verkoop aangeboden worden. Hoe werkt het? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle bedrijven die op dit moment voor verkoop aangeboden worden. U kunt gemakkelijk de omzet, het aantal personeelsleden en de “corebusiness” zien. Wilt u meer informatie over het bedrijf, dan kunt u op het bedrijf klikken. U komt dan op de advertentie van dit bedrijf waar u een uitgebreide beschrijving, de omzet, de rechtsvorm en cijfers als het aantal FTE, et cetera kunt vinden. Daarnaast kunt u hier ook direct contact opnemen met de verkoper. Op deze manier kunt u op zeer overzichtelijke en veilige manier zoeken naar het bedrijf dat het beste aansluit bij uw portfolio of onderneming.

  Hoe staat de branche ervoor?

  Het grote voordeel van de vastgoedbranche is dat het een zeer traag veranderende economie is die in vele gevallen los kan opereren van de economie. De economische risico’s en gevoeligheid hangt helemaal af van de plek die het bedrijf inneemt in de ketting. Directe service verleners zoals makelaars, zullen het goed merken als het consumentenvertrouwen daalt, maar bedrijven die onderhoud- en property management als dienst aanbieden zullen hier veel minder last van hebben. Wat de vastgoedsector sterk maakt is het feit dat ieder mens een huis nodig heeft. Het is geen tijdelijke markt die aan hevige veranderingen onderhevig is. Natuurlijk zullen er nu en dan nieuwe regelgevingen worden geïmplementeerd of worden er nieuwe wetten doorgevoerd, maar de algemene markt beweegt zich hierbij erg langzaam en is goed te voorspellen.
  Wat betreft de vastgoedmarkt zie je dat de prijzen de afgelopen jaren enorm gestegen zijn en sommige gedeelten van het land zelfs meerdere malen over de kop zijn gegaan. Zowel bedrijven die het onderhouden van vastgoed als dienst aanbieden als de bedrijven die de huizen verhuren is het een zeer interessante tijd en ook het juiste moment om internationaal te gaan kijken. Zo zijn er heel erg veel kansen in streken als het Oosten van de Verenigde Staten, Californië, maar ook de Canadese steden als Vancouver en Toronto. Binnen Nederland zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden, maar voor de grote slagen en veranderingen in het buitenland ook zeer interessant.

  Waarom het kopen van een bedrijf in deze branche waardevol kan zijn voor uw onderneming of portfolio!

  De stabiliteit van vastgoed en de voorspelbaarheid van deze markten zorgt dat het risico goed te calculeren is. Hierdoor kan een overname op het gebied van vastgoed als een hele stabiele investering worden gezien. De kosten hiervan zijn namelijk aftrekbaar van de belasting en daarnaast kan het een goede manier zijn om “overtollig” cash van een bedrijf te investeren. Een nadeel van deze vorm van investeren is wel dat de meerwaarde die deze investering u oplevert volledig belastbaar zal zijn.
  Echter, wanneer het pand verhuurt wordt, is het een zeer slimme vorm van diversifiëring. Deze strategie werd ook op grote schaal toegepast bij het Amerikaanse Berkshire Hathaway, dat over heel de wereld vastgoed bezit en verhuurt.