• There are no listings matching your search. Reset Filters
 • IT, Online & e-commerce

   

  Wilt u een bedrijf kopen dat opereert binnen de IT, Online en e-commerce branche? Dan bent u op de juiste pagina beland! Binnen de categorie IT, Online en e-commerce vindt u alle bedrijven die op dit vlak opereren en voor verkoop aangeboden worden. Hoe werkt het? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle bedrijven die op dit moment voor verkoop aangeboden worden. U kunt gemakkelijk de omzet, het aantal personeelsleden en de “corebusiness” zien. Wilt u meer informatie over het bedrijf, dan kunt u op het bedrijf klikken. U komt dan op de advertentie van dit bedrijf waar u een uitgebreide beschrijving, de omzet, de rechtsvorm en cijfers als het aantal FTE, et cetera kunt vinden. Daarnaast kunt u hier ook direct contact opnemen met de verkoper. Op deze manier kunt u op zeer overzichtelijke en veilige manier zoeken naar het bedrijf dat het beste aansluit bij uw portfolio of onderneming.

  Hoe staat de branche ervoor?

  De ontwikkelingen in deze branche zijn de grootste en meest innovatieve ontwikkelingen die u in de bedrijfswereld zult zien. Vooral de e-commerce is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid. Er zijn e-commerce reuzen ontstaan uit start-ups die zich op dropshipping richtten. Daarnaast zijn er ook grote online bedrijven ontstaan die bedrijven voorzien van apps en handige software. Vooral nu we massaal tegen personeelstekorten aanlopen bij allerlei soorten bedrijven, zijn de oplossingen van IT harder nodig dan ooit! Vooral op het gebied van data management en verticale communicatiesystemen zijn er enorme winsten te behalen voor de IT en online branches. We zien dat de omzetten van bijvoorbeeld de e-commerce in 2018 10% hoger lagen dan in 2017 en die stijging zal zich na verwachting verder ontwikkelen in de komende jaren. Vooral op het gebied van online aankopen op het gebied van voedsel en pakketreizen is de grootste groei te zien. Onderzoeken in 2018 hebben uitgewezen dat de meeste websites worden bezocht via de telefoon en dat websites, diensten en services dus moeten worden aangepast op de vraag, bijvoorbeeld door middel van een app of het goed afstemmen van de website op de telefoon.

  Waarom het kopen van een bedrijf in deze branche waardevol kan zijn voor uw onderneming of portfolio!

  Het is een hele juiste tijd om u te diversifiëren op het gebied van IT, online en e-commerce, omdat deze markten allemaal enorm aan het groeien zijn en veel oplossingen kunnen bieden voor de problemen in overige sectoren. Denk hierbij aan de personeelstekorten. Door de sterke digitalisering hebben e-commerce bedrijven ook enorm veel kansen. Het is bij deze bedrijven vooral belangrijk om onderscheidend te blijven en een duidelijke niche markt te kiezen. Het is namelijk erg moeilijk om te concurreren met de grote allesverkopers van deze tijd. Voor bedrijven kan het een gouden zet zijn om (verticale) overnames te doen en zo hun merk te versterken op het gebied van e-commerce, Online of IT. Op die manier maakt u de organisatie of uw portfolio waterdicht en klaar voor de toekomst. Het is dus een zeer verstandige zet om met een duidelijke operationele strategie een overname in deze sector te doen.