• There are no listings matching your search. Reset Filters
 • Horeca, toerisme & recreatie

  Wilt u een bedrijf kopen dat opereert binnen de horeca, toerisme- of recreatiebranche? Dan bent u op de juiste pagina beland! Binnen de categorie horeca, toerisme en recreatie vindt u alle bedrijven die op dit vlak opereren en voor verkoop aangeboden worden. Hoe werkt het? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle bedrijven die op dit moment voor verkoop aangeboden worden. U kunt gemakkelijk de omzet, het aantal personeelsleden en de “corebusiness” zien. Wilt u meer informatie over het bedrijf, dan kunt u op het bedrijf klikken. U komt dan op de advertentie van dit bedrijf waar u een uitgebreide beschrijving, de omzet, de rechtsvorm en cijfers als het aantal FTE, et cetera kunt vinden. Daarnaast kunt u hier ook direct contact opnemen met de verkoper. Op deze manier kunt u op zeer overzichtelijke en veilige manier zoeken naar het bedrijf dat het beste aansluit bij uw portfolio of onderneming.

  Hoe staat de branche ervoor?

  De ontwikkelingen in deze branche gaan als een raket. Nog nooit is er zo’n enorme groei geweest in het aantal inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel met omschrijvingen als: café, restaurant of recreatie. De verwachting is dat deze markt ook de komende jaren zal blijven stijgen, al zal deze stijging lager zijn dan de enorme groei in het jaar 2017 en 2018.
  Nederland ziet daarnaast ook een enorme stijging in haar toerisme, mede door de groeiende middenklasse in veel landen. Daarnaast doet de groeiende bekendheid van Nederland bij andere landen ook een duit in het zakje. Dankzij de komst van een aantal grote internationale evenementen in ons land in de komende jaren, zal deze groei ook de komende jaren stabiel doorzetten.

  Door de digitalisering in de mediabranche, denk aan muziek en filmstreaming, ziet u dat er veel meer geld en stabiliteit wordt vergaard door de leisure industrie. Deze duidelijke beweging zorgt dat er meer geld stroomt naar bijvoorbeeld de pretparken en andere dagtripjes. Men ziet ook vaker dat horeca en recreatie in één bedrijf worden samengevoegd door middel van volledige overnames of bijvoorbeeld joint ventures en franchising. Zo ziet u steeds meer Starbucks opduiken bij pretparken of lokale restaurants nieuwe deuren openen in winkelcentra. Conclusie, de branche is zeer actief en groeiende. Er zijn verscheidene redenen om te geloven dat deze groei ook de komende jaren sterk en stabiel zal blijven.
  Het is dus een goed moment om een bedrijf over te nemen in deze dynamische branche.

  Waarom het kopen van een bedrijf in deze branche waardevol kan zijn voor uw onderneming of portfolio!

  Een grote kans voor deze sector ligt in het vinden van manieren om haar toegevoegde waarden aan gasten te verbeteren, door middel van dataverzameling of het aanbieden van nevendiensten. De grote valkuil van deze sector is namelijk dat u gemakkelijk overrompeld kunt worden door de groeiende concurrentie. Door hier als bedrijf op in te spelen en meer te bieden of creatief om te gaan met de diensten, creëert u een meerwaarde die het bedrijf vooruit blijft stuwen en mee laat groeien met de markt en de innovaties.