Table
-
Omzet€ € 125.000
-
EbitdaDit veld is alleen zichtbaar als je bent ingelogd
-
RegioLimburg
Deze kookstudio heeft ca. 200 boekingen per jaar voor kookworkshops van 12-50 personen. Daarnaast leent de locatie zich ook voor recepties. Jaarlijks zijn er zo'n 20 recepties van 20 tot 120 personen. De goede naam heeft geleid tot vraag naar catering. Daar is men recent succesvol mee gestart en zou uitgebreid moeten worden. . Er is ook een horeca en detailhandels vergunning maar deze zou beter benut kunnen worden. Door de ligging aan een bekende fietsroute zou hier prima een dagzaak kunnen worden geopend. Dat is buiten de tijden van de kookworkshops. Of bijvoorbeeld eigen thema-diners op zondag. De horeca vergunning geldt van 08:00 in de ochtend tot 02:00 snachts. Tenslotte is de studio feitelijk een grote productieruimte. Het is te overwegen om bijvoorbeeld. overdag catering productie in de grote keuken uit te voeren.Hierbij valt te denken aan maaltijden voor senioren, werknemers of singles. Hier is veel vraag naar en verhoogt de bezetting van de locatie. Er is ook een detailhandelsvergunning. Kortom, een zeer representatieve groeiende kookstudio met veel groeimogelijkheden naar keuze voor een overnamekandidaat. De eigenaar kan in overleg zorg dragen voor een nette overdracht en indien wenselijk nog een periode werkzaamheden verrichten in overleg.
Korte termijn verbeteringen. Deze kookstudio kan 40 procent kosten besparen.. Jaarlijks is er 24.000 euro personeelskosten omdat de eigenaar altijd zelf werkt en gemiddeld 1 persoon inhuurt bij een activiteit. Een duo of ondernemersstel kan dit anders invullen. Via nieuwe klanten van deze kookstudio kan de omzet met 40 % stijgen.. Door een hogere bezetting in de kookstudio (nu 200 dagen per jaar), uitbreiding van catering (groeiend) en de productielocatie beter benutten voor maaltijden of eigen horeca
Deze kookstudio heeft ca. 200 boekingen per jaar voor kookworkshops van 12-50 personen. Daarnaast leent de locatie zich ook voor recepties. Jaarlijks zijn er zo'n 20 recepties van 20 tot 120 personen. De goede naam heeft geleid tot vraag naar catering. Daar is men recent succesvol mee gestart en zou uitgebreid moeten worden. . Er is ook een horeca en detailhandels vergunning maar deze zou beter benut kunnen worden. Door de ligging aan een bekende fietsroute zou hier prima een dagzaak kunnen worden geopend. Dat is buiten de tijden van de kookworkshops. Of bijvoorbeeld eigen thema-diners op zondag. De horeca vergunning geldt van 08:00 in de ochtend tot 02:00 snachts. Tenslotte is de studio feitelijk een grote productieruimte. Het is te overwegen om bijvoorbeeld. overdag catering productie in de grote keuken uit te voeren.Hierbij valt te denken aan maaltijden voor senioren, werknemers of singles. Hier is veel vraag naar en verhoogt de bezetting van de locatie. Er is ook een detailhandelsvergunning. Kortom, een zeer representatieve groeiende kookstudio met veel groeimogelijkheden naar keuze voor een overnamekandidaat. De eigenaar kan in overleg zorg dragen voor een nette overdracht en indien wenselijk nog een periode werkzaamheden verrichten in overleg.