Table
-
Omzet€ € 600.000
-
EbitdaDit veld is alleen zichtbaar als je bent ingelogd
-
Aantal FTE5-10
-
RegioLimburg
Deze slagerij is al jarenlang een begrip in de omgeving door uitstekende en betaalbare kwaliteit. Het is momenteel een keurslagerij. Het is aan de overnamekandidaat of hij bij deze formule aangesloten wil blijven met bijbehorende verplichtingen of niet. Het is een traditionele slagerij met een beperkte productieruimte door een winkeloppervlakte van 80 m². Hierdoor worden vleeswaren bij een collega slager betrokken en worden de technische delen wel zelf verwerkt. De eigenaar is zelf de slager en de andere personeelsleden zijn allen (goede) verkoopmedewerkers. De omzet is goed en stabiel en de concurrentie in de omgeving beperkt.. Deze slagerij leent zich enerzijds uitstekend voor een startende ondernemer mede omdat de inventaris grotendeels is afgeschreven en de overnamesom is daardoor beperkt. Anderzijds is de locatie ideaal als tweede locatie voor een slagerij die elders een grotere (productie) omgeving heeft. Voor een ondernemer met ambitie is het mogelijk om relatief goedkoop zo'n 120m2 extra ruimte te huren. Dit kan worden gebruikt voor productieruimte of een uitgebreider food/winkel concept.. De huidige slager kan indien gewenst nog enige tijd aanblijven maar dit is niet noodzakelijk. Van de medewerkers zijn er twee op leeftijd en die gaan binnen enkele jaren met pensioen.
Korte termijn verbeteringen. Deze slagerij kan 10 procent kosten besparen.. Vleeswaren worden elders ingekocht omdat hier te beperkte productieruimte voor is. Een slager met een andere vestiging kan hier op besparen. Via nieuwe klanten van deze slagerij kan de omzet met 10 % stijgen.. Het is qua locatie en kwaliteit de beste van de slagers in het centrum dus hier is nog winst te behalen
Deze slagerij is al jarenlang een begrip in de omgeving door uitstekende en betaalbare kwaliteit. Het is momenteel een keurslagerij. Het is aan de overnamekandidaat of hij bij deze formule aangesloten wil blijven met bijbehorende verplichtingen of niet. Het is een traditionele slagerij met een beperkte productieruimte door een winkeloppervlakte van 80 m². Hierdoor worden vleeswaren bij een collega slager betrokken en worden de technische delen wel zelf verwerkt. De eigenaar is zelf de slager en de andere personeelsleden zijn allen (goede) verkoopmedewerkers. De omzet is goed en stabiel en de concurrentie in de omgeving beperkt.. Deze slagerij leent zich enerzijds uitstekend voor een startende ondernemer mede omdat de inventaris grotendeels is afgeschreven en de overnamesom is daardoor beperkt. Anderzijds is de locatie ideaal als tweede locatie voor een slagerij die elders een grotere (productie) omgeving heeft. Voor een ondernemer met ambitie is het mogelijk om relatief goedkoop zo'n 120m2 extra ruimte te huren. Dit kan worden gebruikt voor productieruimte of een uitgebreider food/winkel concept.. De huidige slager kan indien gewenst nog enige tijd aanblijven maar dit is niet noodzakelijk. Van de medewerkers zijn er twee op leeftijd en die gaan binnen enkele jaren met pensioen.