• There are no listings matching your search. Reset Filters
 • BEDRIJF te koop

  Als u een ondernemersdroom heeft, is het niet altijd noodzakelijk om zelf een bedrijf op te richten. Er zijn immers altijd andere ondernemers te vinden die hun bedrijven te koop aanbieden. Het kan prettig zijn om een bedrijf over te nemen dat al bestaat. Op deze manier hoeft u niet langer door een opstartfase. Bovendien heeft u vaak ook meer zekerheid als u voor een bedrijf kiest dat te koop aangeboden wordt. Als u op zoek bent naar bedrijven te koop, bent u bij Vuzo aan het juiste adres. Op ons platform kunt u namelijk verschillende bedrijven vinden binnen vrijwel iedere branche. Zo wordt het eenvoudig om een bedrijf over te nemen dat goed bij u past.

  Ons platform

  Vuzo is een platform waarmee het eenvoudig wordt om een bedrijf te vinden dat goed bij u past. Doordat ons platform aantrekkelijk is voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, vindt u er veel verschillende bedrijven. Ons platform is overzichtelijk, waardoor u snel een bedrijf kunt vinden dat aan uw eisen voldoet. Registreert u zich bij Vuzo? Dan krijgt u dagelijks een update van nieuwe bedrijven die te koop worden aangeboden. Op deze manier bent u altijd als eerste op de hoogte.

  Op zoek naar bedrijven te koop in uw eigen branche?

  Wanneer u ervaring heeft in vastgoed, heeft u waarschijnlijk liever geen bedrijf in de logistiek, tenzij dat u aan iets nieuws toe bent. Gelukkig kunt u bij Vuzo gemakkelijk filteren op uw eigen voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op categorie, maar ook op regio, omzet en Ebitda. Daarnaast kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze zoekfunctie. Op deze manier wordt het zeer eenvoudig om een bedrijf te vinden dat bij u past. Er zit veel verschil tussen bedrijven en het is dus van belang dat u voor een bedrijf kiest dat bij uw normen en waarden aansluit. Op deze manier kunt u vol passie aan uw nieuwe project beginnen.

  Hoe werkt het overnemen van een bedrijf?

  Op ons platform staan verschillende bedrijven te koop die mogelijk interessant voor u zijn, maar hoe werkt een bedrijfsovername nou precies? Om te beginnen is het belangrijk dat u een compleet beeld van het bedrijf krijgt. Op Vuzo wordt ieder bedrijf van een ondernemingsprofiel voorzien, waardoor u direct al vrij veel informatie tot uw beschikking heeft. Toch is het belangrijk dat u ook een goed beeld heeft van de cijfers en van juridische informatie. Het kan een goed idee zijn om u te laten bijstaan door een adviseur of accountant. Het komt vaak voor dat men een NDA (Non Disclosure Agreement) moet tekenen. De verkoper van een bedrijf deelt vertrouwelijke informatie immers niet zomaar. Nadat u een NDA heeft getekend, ontvangt u meer informatie over het bedrijf.

  Als de onderhandelingen zijn afgerond, is het tijd om een intentieverklaring te tekenen. De afspraken die hierin zijn vastgelegd zijn bindend voor beide partijen. Het is belangrijk dat er goed in het contract wordt vastgelegd wat u allemaal overneemt.

  Vuzo maakt het niet alleen gemakkelijk om bedrijven te vinden die te koop staan, maar via ons portaal komt u ook eenvoudig in contact met experts die u kunnen bijstaan. Of u nou een bedrijf wilt overnemen of verkopen, bij Vuzo bent u altijd aan het juiste adres.