Bedrijf verkopen

Op een gegeven moment wilt u uw bedrijf verkopen. Dit kan meerdere redenen hebben zoals dat u uw bedrijf heeft opgebouwd voor uw pensioen. Het platform van Vuzo.nl kan u snel verder hebben met de zoektocht naar een geschikte overname kandidaat.

Onze services

Onderneming online zetten

Wij helpen u graag verder met het plaatsen van het juiste ondernemingsprofiel. Door onze jarenlange ervaringen weten wij exact wat benodigd is.

Zoekprofielen

Op Vuzo zijn al veel mensen actief. Zo zijn er ook veel zoekprofielen geplaatst. ( ook anoniem ). Binnen deze zoekprofielen kan zomaar uw overnamekandidaat zitten. 

Ontzorging

Ook bieden wij u de mogelijkheid, samen met onze partners, om compleet ontzorgt te worden. Wij plaatsen de zoekprofielen en doen de eerste schifting. Pas daarna worden er afspraken ingepland.

our expertise

Bedrijf verkopen

Direct online

Maak snel uw bedrijfsprofiel aan en uw onderneming zal direct onder de aandacht gebracht worden

Marketing & mail

Wij hebben een grote database van reeds aanwezige kopers. Tevens gaat er dagelijks een e-mail uit met de laatste aangemelde ondernemingen en/of emailalerts.

Direct contact

U heeft direct contact met de personen die reageren op het profiel. Er is geen tussenkomst meer nodig van een derde partij. Let op: we hebben ook derde partijen die ondernemingsprofielen plaatsen.