Voor de meeste ondernemers komt er een moment dat zij hun bedrijf willen verkopen. Is dit moment voor u onlangs aangebroken? In dit geval kan ons platform u helpen om in contact te komen met geïnteresseerden. Een bedrijf verkopen is vele malen eenvoudiger als u ervoor kiest om Vuzo.nl te gebruiken. Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijf via Vuzo.nl te verkopen, profiteert u van verschillende voordelen. Wij hebben namelijk het perfecte systeem bedacht om snel aan een geschikte kandidaat te komen voor de overname van uw bedrijf.

Een ondernemingsprofiel

Een bedrijf verkopen wordt lastig als u geen duidelijk ondernemingsprofiel heeft. Een potentiële kandidaat voor de overname van uw bedrijf, zal vooraf uiteraard een goed beeld van uw onderneming willen hebben. Het is om deze reden erg belangrijk dat het ondernemingsprofiel op de juiste manier is ingericht. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u te helpen bij het samenstellen van een geschikt ondernemingsprofiel. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de onderneming op de juiste manier naar de buitenwereld wordt gepresenteerd. Met het juiste ondernemingsprofiel zal uw bedrijf hoogstwaarschijnlijk een stuk sneller verkocht worden.

Uiteraard wordt Vuzo.nl ook veel gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een bedrijf dat ze kunnen overnemen. Veel van deze gebruikers kiezen ervoor om een zoekprofiel aan te maken op ons platform. De kans is aanwezig dat een van deze zoekprofielen perfect op uw ondernemingsprofiel aansluit. In dit geval stellen wij beide partijen direct op de hoogte.

Waarom Vuzo.nl?

Ons platform heeft veel voordelen ten opzichte van andere platforms waarop u uw bedrijf kunt verkopen. Om te beginnen hebben wij veel actieve gebruikers die op zoek zijn naar een bedrijf dat ze over kunnen nemen. Hierdoor komt u sneller in contact met een geïnteresseerde. Een ander voordeel van ons platform is dat u direct online bent. Na het creëren van een bedrijfsprofiel kunnen anderen uw profiel direct bekijken en contact met u opnemen.

Kopers die op ons platform geregistreerd zijn, krijgen dagelijks een e-mail met daarin de bedrijven die nieuw geregistreerd zijn. Hierdoor is de kans groot dat uw bedrijfsprofiel dezelfde dag al door een potentiële koper bezichtigd wordt.

Uw bedrijf verkopen en geheel ontzorgd worden?

Wilt u het bedrijf verkopen, zonder dat u zich in allerlei bijkomende zaken dient te verdiepen? In dit geval kunnen de experts van Vuzo.nl u geheel ontzorgen. Wij vullen het ondernemingsprofiel in dit geval voor u in, waardoor geïnteresseerden direct een goed beeld van het bedrijf krijgen. Ook de eerste schifting wordt door Vuzo.nl verzorgd indien u graag geheel ontzorgd wilt worden. Hierna worden pas de eerste afspraken ingepland. Op deze manier komt u dus alleen in contact met mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Wilt u graag meer weten over het verkopen van een bedrijf via Vuzo.nl? In dit geval raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u vervolgens graag meer over het platform en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.