• There are no listings matching your search. Reset Filters
 • Agri & food

  Wilt u een bedrijf kopen dat opereert binnen de Agricultuur en food branche? Dan bent u op de juiste pagina beland! Binnen de categorie agricultuur en food vindt u alle bedrijven die op dit vlak opereren en voor verkoop aangeboden worden. Hoe werkt het? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle bedrijven die op dit moment voor verkoop aangeboden worden. U kunt gemakkelijk de omzet, het aantal personeelsleden en de “corebusiness” zien. Wilt u meer informatie over het bedrijf, dan kunt u op het bedrijf klikken. U komt dan op de advertentie van dit bedrijf waar u een uitgebreide beschrijving, de omzet, de rechtsvorm en cijfers als het aantal FTE, et cetera kunt vinden. Daarnaast kunt u hier ook direct contact opnemen met de verkoper. Op deze manier kunt u op zeer overzichtelijke en veilige manier zoeken naar het bedrijf dat het beste aansluit bij uw portfolio of onderneming.

  Hoe staat de branche ervoor?

  De agrarische industrie is altijd in beweging. Het ene moment wordt er een nieuw beleid geïmplementeerd en het andere moment gaat deze weer op de schop. Het probleem is hierbij dat er vaak niet goed wordt gekeken naar de directe en de langdurige impact op bedrijven in de agrarische industrie. Daarnaast komt de omzet van deze organisaties steeds meer onder druk te staan door lage prijzen die grote supermarktketens betalen voor producten en aan de andere kant de stijgende productiekosten. Dit dwingt de agrarische industrie tot innovatie en het verhogen van de efficiëntie. Bij food spelen vooral verduurzaming en innovatie een grote rol in de trend. De groei van bevolking en economie zorgt dat er elk jaar meer voedsel geconsumeerd wordt en dit heeft een directe invloed op de foodmarkt. Voedsel moet anders worden geproduceerd, gedistribueerd en verkocht. Daarbij is het streven naar volledige transparantie door consumenten ook een factor die bij veel foodbedrijven moet worden doorgevoerd. De consument wil steeds meer gezond eten, minder suikers, additieven en vetten. De agri en food branche is dus enorm in beweging om aan deze veranderende verwachtingen en vragen te kunnen voldoen.

  Waarom het kopen van een bedrijf in deze branche waardevol kan zijn voor uw onderneming of portfolio!

  Bij de aanschaf van een foodbedrijf koopt u een dynamisch bedrijf dat zich in een veranderlijke maar groeiende business bevindt. Als bedrijf kunt u hier een enorme slag in slaan door op het juiste moment in de juiste plekken te investeren en met vernieuwende innovatieve ideeën te komen. Door op de juiste manier in te innoveren en kosten te reduceren, kan een foodbedrijf in een goudmijn veranderen en een hele goede tak van uw bedrijf of portfolio worden. Bij agri-bedrijven zijn zowel het land dat u koopt als de inkomsten van het bedrijf zeer interessant, omdat er heel veel potentieel zit in agricultuur. De schaal waarop voedsel dient te worden geleverd stijgt door de toename in populatie en daarnaast moet het ook nog eens biologisch worden geproduceerd. Hier liggen enorme kansen voor een ondernemer.